Wie is Jeroen?

iksiteWelkom op mijn site. Ik ben Jeroen –  culinair journalist, reisschrijver en fotograaf. Mijn reportages gaan over restaurants, hotels, foodtrucks en -festivals, B&B’s, steden en streken. Tijdens mijn reizen spreek ik met avonturiers, pioniers en trendsetters die het verschil proberen te maken; van ambitieuze chefs tot eigenzinnige hoteleigenaren. Ik ben geen hardcore foodie, noch een gevreesd criticus. In plaats van te oordelen, observeer ik liever. Ik proef de passie en de sfeer, consumeer waarover ik schrijf en fotografeer wat ik consumeer. Veel van wat mij bevalt, haalt deze site en de bladen waarvoor ik werk. Natuurlijk valt het ook wel eens tegen, maar dan zwijg ik liever. Uiteindelijk ben ik alleen op zoek naar alles wat mooi, lekker en buitengewoon interessant is, om dat te kunnen delen met andere liefhebbers van lekker eten en een goed bed in een inspirerende omgeving.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!